Close

Professionella designtjänster och tryck

Verksamheten

Vi startade Studio Mycel för att samla våra tidigare erfarenheter och kunskaper inom grafisk formgivning, fotografi, tryck och webbdesign. På så sätt kan vi erbjuda lösningar till de flesta visuella uppdrag man kan tänka sig.

Ett av våra första projekt blev en affisch över Karlskrona Skärgård som föddes ur glädjen över att ha flyttat hem till Blekinge. Det fina mottagandet ledde till att vi nu även har påbörjat en serie med enskilda öar. Du hittar dem tillsammans med andra motiv i vår butik eller hos våra återförsäljare.

Vi formger dessutom moderna hemsidor till privatpersoner och lokala företag som vill synas på internet till ett rimligt pris. Sidorna är anpassade för att fungera lika bra på en datorskärm som på en surfplatta eller smartphone.

Skulle du ha ett projekt som du gärna vill diskutera så är du alltid välkommen att kontakta oss!

Vår historia

Studio Mycel grundades av Christopher Landin och drivs tillsammans med Simone Ærsøe. Vi träffade varandra på en konstnärlig utbildning vid Högskolan för Fotografi i Göteborg och flyttade efter våra studier till Köpenhamn. Där arbetade vi sedan på en rad olika konstnärsdrivna gallerier och kulturella institutioner.

Livet som konstnär blev svårt att kombinera med storstadens höga hyror och vi bestämde oss därför för att lämna staden i en förhoppning om att kunna leva ett mer självständigt liv på landsbygden.

I slutet av 2015 flyttade vi äntligen ut till vår gård i Gullholma (utanför min hemstad Karlskrona) där vi nu bor och verkar. Här har vi funnit tid och inspiration till att starta våra enskilda firmor samtidigt som vi har möjlighet för att skapa konst, odla grönsaker och ta del av kustvägens fantastiska natur.

Kontakt

Telefon: 072-879 56 27
E-post: info@studiomycel.se