Close

Information

Leveransvilkor

När du genomfört en beställning i vår butik så skickas en bekräftelse till den epostadress du uppgav i kassan. I meddelandet finns all information kring din beställning, som fakturaadress, leveransadress, produkter, priser och fraktkostnad. Om något är fel i beställningen så kan du kontakta oss via e-post på adressen info@studiomycel.se.

Leveranstid

Alla beställningar skickas med posten inom 1-3 dagar och är vanligtvis framme dagen därpå. Beställningar som läggs under helgen skickas normalt ut måndagen efter. Om det skett förseningar i din leverans (utan att vi meddelat dig om längre leveranstid) så kan du kontakta oss via e-post på info@studiomycel.se.

Frakt

Hos oss är det alltid fraktfritt om du beställer för över 1000 kronor. I övriga fall utgår vi ifrån Postnords portotabell för inrikes brev. För närvarande levererar vi endast inom Sverige.

HÄMTA SJÄLV
Nu erbjuder vi även möjligheten att hämta affischerna själv. Utlämningen sker mellan 12:00 och 13:00 på måndagar och onsdagar vid The Pot i Karlskrona (Blekingegatan 1). 

Paketering

Det är viktigt för oss att kunna erbjuda en säker leverans. Därför skickar vi alla våra affischer i silkespapper och stabila papprör.

PRISER

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor) och är inklusive 25 % moms.

BETALNING

I vår butik kan du välja mellan följande tre betalningsmetoder

  • Kortbetalning

    Betala med ditt kontokort via Stripe.

  • Swish

    Swish fungerar mellan Danske Bank, Handelsbanken, ICA Banken, Länsförsäkringar, Nordea, SEB, Skandia, Sparbanken Syd, Sparbanken Öresund samt Swedbank och Sparbankerna.

  • Direkt Banköverföring

    Betala direkt till vårt bankkonto. Använd ditt order-ID som betalningsreferens. Din order kommer ej att skickas innan vi ser betalningen på vårt konto.

Återförsäljare

The Home Company
Boreda Butiken
Cervera

Är du också intresserad av att bli återförsäljare?
Skicka ett mail till info@studiomycel.se för mer information.

Integritetspolicy

I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Tryck här för att läsa mer.